Makó

Jó reggelt, Makó!

Új gyalogátkelő a Deák ferenc utcán, hibátlan mérleggel vezeti a bajnokságot a Makó FC, a NAK és a MAGOSZ országos elnöksége járt Mezőhegyesen.

A Návay Lajos teret a Deák Ferenc utcával összekötő, nagy forgalmat bonyolító útszakaszon gyalogátkelő felfestésére került sor – számolt be közösségi oldalán Varga Ferenc.

Csernus Imre, az M-Foci Kft. ügyvezetője és Siha Zsolt, a Makó FC vezetőedzője volt a Rádió 7 Közös Nevezőjének vendége kedd délelőtt.

Ingyenes autóbuszos kirándulást hirdetett szeptember 19-ére a József Attila Múzeum: a hat helyszínt érintő, Návay családhoz köthető épített örökségeket bemutató túrára várják az érdeklődők jelentkezését.

Mezőhegyesre invitálta Lázár János a NAK és a MAGOSZ országos elnökségét, ahol szövetséget kötöttek annak érdekében, hogy modernizálják a magyar mezőgazdaságot.

Immár a harmadik kövegyi falunapon is a legrégebben házasságot kötött párként köszöntötték Brutyó Mihályt (88) és feleségét Beke Máriát (86). A házaspár 1949-ben ismerkedett meg egymással, de csak 1955-ben kötöttek házasságot, melyből egy lányuk született.