Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Lázár János szerint ha akarunk valamit a mezőgazdasággal, abba pénzt kell tenni, zökkenőmentesen indult a tanév a Pulitzer József Kollégiumban, továbbra is az NBI legjobb nyolc sakk csapata közt a makói.

A térség országgyűlési képviselője azt javasolja a kormánynak: fontolja meg, hogy az uniós vidékfejlesztési támogatások nemzeti társfinanszírozását a mostani 15%-ról legalább 30-40%-ra emelje meg.

Zökkenőmentesen indult a tanév a Pulitzer József Kollégiumban: a beköltözés előkészületeiről és menetéről, a kollégiumot érintő szabályokról és az eddigi tapasztalatokról Kincses Tímea igazgatóval és Kozák György kollégiumvezetővel beszélgettünk.

Városunk adott otthont hétvégén a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság idei sorozata utolsó fordulójának. A megmérettetésen a makói Duocor-SVSE tagjai bebiztosították a következő idényben való részvétel jogát.

Már igényelhető a beiskolázási támogatás Óföldeákon: az óvodásoknak, az általános és középiskolásoknak, a szakközépiskolás és a felsőoktatásban tanuló diákoknak különböző összegek igényelhetők szeptember 30-ig.

Karanténba került a szegedi kézicsapat: a kézilabdaklub szűkebb környezetébe tartozó személynél pozitív lett az elvégzett koronavírusteszt, így a felnőtt csapat teljes kerete, a stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak jelenleg hatósági karanténban tartózkodnak