Hatodik születésnapján hatféle wellness ajándékutalvány ötlettel kedveskedik az érdeklődőknek a makói négycsillagos szálloda. A Grand Hotel Gloriusban továbbra is a vendég a legfontosabb.

2014. szeptember 15-én nyitotta meg kapuit Makó központjában a Grand Hotel Glorius. Az art deco stílusban épült szálloda megjelenésével és kiemelkedő szolgáltatásaival méltán vált a város és a régió kedvelt szálláshelyévé. A 20-as, 30-as évek nagyvilági hangulatát idéző környezet modern minimalizmussal vegyítve egy izgalmas világ felfedezésére invitálja a vendégeket.

A Glorius 6. születésnapja alkalmából exkluzív ajánlatokkal kedveskedik azoknak, akik élményt szeretnének ajándékozni szeretteiknek, barátaiknak vagy akár saját maguk élnének a kivételes akcióval. – Stílusosan hatféle lehetőséggel készültünk; az utalványok mindegyikében közös, hogy egyediek és nagyon kedvezőek. A különféle csomagokból mindenki kiválaszthatja az alkalomnak és az elképzeléseinek leginkább megfelelőt – tájékoztatott Jakab-Bereczky Edit Tünde sales manager. Az ajándékutalvány ajánlatokat itt tekintheti meg: https://glorius.hu/ajandekutalvanyok

Megvásárlásukra szeptember 20-a, vasárnapig van lehetőség. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest