Megáldották a Szent Tamás Görögkatolikus Óvoda felújított épületét, bemutattuk hogyan telt az elmúlt fél év a Glorius és a Bástya Hotel számára, elmarad a Nagyéri Sokadalom – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Kedd délelőtt ünnepélyes keretek között áldották meg a Zrínyi utcai felújított óvodát, amelynek fenntartását szeptembertől a Hajdúdorogi Főegyházmegye vette át. A szertartást Kocsis Fülöp, az egyházmegye metropolitája vezette, aki az óvodamegáldás előtt Szent Liturgiát is végzett a görögkatolikus templomban.

Csábi Mihállyal, a Grand Hotel Glorius szállodaigazgatójával és Puszta Sándorral, a Bástya Hotel tulajdonosával az augusztus 20-i hosszú hétvégét követően beszélgettünk arról, mikor is kezdett érezhetővé válni a koronavírus hatása a turizmusra, miként telt számukra a nyári időszak, és hogy miként tekintenek az elkövetkezendő hónapokra.

Kerékpárútfejlesztésre készült terv Makón: Farkas Éva Erzsébet, Czirbus Gábor és Mágori András tegnap együtt tekintette át az elkészült fejlesztési tervet.

Gyógyszert is telefonon lehet felíratni, s telefonon keresse a háziorvosát, mielőtt elballagna rendelőbe – kéri a földeáki betegektől dr. Csehpál Etelka háziorvos.

Elmarad a Nagyéri Sokadalom: a szervező önkormányzat lefújta a járványhelyzet miatt az eredetileg szombatra tervezett és meghirdetett XII. Nagyéri Sokadalmat. Jövő tavasszal szeretnék pótolni.

A mezőhegyesi ménesbirtokon is megjelent a koronavírus: koronavírus fertőzött a mezőhegyesi ménesbirtok egyik dolgozója. Közvetlen munkatársainak negatív lett a teszteredménye. Szerdán a ménesbirtok középiskolájában is tesztelések kezdődnek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest