Fogkrémes tubusban pedig 15 darab amfetamin származékot tartalmazó tablettát akar bejuttatni, de azok megvétele után néhány perccel le is csaptak rá a rendőrök.

A Tatabányai Járási Ügyészség a tiltott teljesítményfokozó szerrel visszaélés előkészületének vétsége és megszerzéssel elkövetett kábítószer birtoklás bűntette miatt nyújtott be vádiratot egy nővel szemben, aki testápolóba rejtve akarta a tiltott szert a szerelmének a börtönbe juttatni.

A nő 2018. június 6-át megelőző napokban tiltott teljesítményfokozó szert szerzett meg, amelyet a szabadságvesztését töltő párjának a büntetés-végrehajtási intézetbe akart eljuttatni. A nő a szert tartalmazó anyagot porrá darálta, majd azt három testápolóba keverve tatabányai lakása hűtőszekrényében tárolta. Ugyanez a nő 2018. június 6-án reggel Tatabányán 15 darab amfetamin származékot tartalmazó tablettát is megvásárolt azért, hogy ezeket később fogkrémes tubusba rejtve juttassa be a börtönbe.

A nyomozó hatóság a kábítószert tartalmazó tablettákat a nőtől a megszerzését követő néhány perc múlva foglalt le, majd a nő lakásán a tiltott szert tartalmazó testápolók is erre a sorsra jutottak.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nőt végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje – közölte az ügyészség.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest