Szirbik Imre lett Kiszombor polgármestere, búcsúval adták át a felújított bogárzói templomot, a versenyzők mellett kicsik és nagyok is íjat ragadhattak a Maros-parton – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Szirbik Imre lett Kiszombor polgármestere: kijutott az útvesztőből a település, a lakosok a fejlődésre szavaztak. Lázár János is gratulált.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával és számos magánszemély, vállalkozás adományaiból újulhatott meg a 113 éves Páduai Szent Antal templom. Farkas Éva Erzsébet szerint az összefogással igazi értékmentés valósult meg.

Családi íjász napot szerveztek vasárnap a Maros-parton, ahol nemcsak verseny és bemutató várta a kilátogatókat, de bárki ki is próbálhatta az íjászatot. Mint Faragó Csabától, a Íjász Szövetség Dél-alföldi Régiójának vezetőjétől megtudtuk, ezen a napon tartották a szövetség idei 3D-vadászíjász versenysorozatának harmadik fordulóját, ahol 24 életnagyságú és kinézetű állatalakot helyeztek ki az erdőbe, egy meghatározott útvonalon.

Makó lenyomta Vásárhelyt: presztízsértékű, kiütéses győzelmet szerzett a Makó FC idegenben. A csapat három forduló után veretlenül, kapott gól nélkül áll a Megyei I. osztályú bajnokságban.

Koronavírus miatt bezár az összes tótkomlósi oktatási intézmény: Zsura Zoltán polgármester a közösségi oldalára kitett videóban beszélt a szükséges intézkedésekről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest