Koronavírus gyanú miatt bezár a csanádalberti Idősek Napközi Otthona, Szirbik Imre Kiszombor fejlődésének motorja Gémes László szerint, családi íjász napot szerveznek a Maros-parton – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Koronavírus gyanú miatt bezár a csanádalberti Idősek Napközi Otthona: az egyik dolgozó családtagjánál kimutatták a vírust, ezért letesztelnek minden alkalmazottat. Az ebédkiszállítás is szünetel, tudtuk meg a polgármestertől.

A megyei önkormányzat elnöke közösségi oldalán számolt be Kiszomboron tett látogatásáról, mint a bejegyzésben írja: „személyesen tapasztaltam, hogy Szirbik Imre alpolgármester úr elképzelései a jövőt illetően Kiszombor további fejlődését szolgálják.”

Ismét Mucsi Tamás lett a makói DK elnöke: a Demokratikus Koalíció tagjai a tegnapelőtt választották meg a Csongrád-Csanád 4. számú választókerület tisztségviselőit

A makói MSZP elnöke pedig Molnár László maradt: csütörtökön tartotta tisztújító taggyűlését a párt helyi szervezete is.

Vasárnap az íjászaté lesz a főszerep a Maros-parton: az ingyenes családi napon bárki kipróbálhatja az íjászatot, de emellett bemutató és verseny is várja a látogatókat.

Állig felfegyverkezve várjuk a koronavírus-járvány második hullámát – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest