Több mint harminc lakos előtt ismertette terveit Kiszombor alpolgármestere, aki az első fórumán kiemelte, a realitásokat figyelembe véve állította össze a programját.

Hétfő este tartotta első lakossági fórumát Szirbik Imre Kiszombor helyiek által csak Halesz-nak ismert településrészén. Az időközi választáson induló alpolgármester részletesen ismertette programját, amely három nagyobb részből áll: a versenyképes és élhet Kiszombor, valamint a családbarát- illetve vállalkozás és ügyfélbarát település.

Szirbik Imre a fórumon összegyűlt mintegy 30 lakosnak hangsúlyozta, amikor összeállította azt, hogy mit szeretne megvalósítani, elsősorban a realitásokra törekedett. A Halesz településrészen élőktől többek között azt is kérte, javasoljanak olyan területet, ahol új játszóteret hoznak létre, mert az lenne a legjobb, ha ők döntenék el hol legyen.

 

 

Az alpolgármester azt is kiemelte, hogy társadalmi megbízatású polgármesterként dolgozna, ami jóval kevesebb költséggel jár a településnek, hozzátette azonban azt is: ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kevesebbet dolgozna a településért, mindenki számára elérhető szeretne lenni, ahogyan korábban is.

 

Az alpolgármester a héten a következő helyszíneken tart még lakossági fórumot:

Szeptember 2. (szerda) 18:00 Ady Endre utca – Porgányi utca sarok

Szeptember 3. (csütörtök) 18:00 Kör utca – Kiss Menyhért utca sarok

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest