Gyönyörű napsütés kísérte a Hagymatikum szezonzáró programjának első napját, ahol a strandparti mellett lufihajtogató művész és táncbemutató is várta a fürdőzőket, a programok pedig vasárnap is folytatódnak.

Lajtosné Papp Noémi portálunknak elmondta: elérkeztek az idei főszezon záró programjához ezen a hétvégén, amely egy speciális időszak volt az előző évekhez viszonyítva, hiszen később tudták elkezdeni. Felidézte: június végén nyithatott meg az összes medencetér és a szauna, a gyógyászati rész pedig július közepén nyitotta meg kapuit, így a mostani főszezon mintegy másfél-két hónapos volt.

A fürdő divízióvezetője arra is rámutatott, hogy nagyon érdekesek a számok, hiszen a látogatottság 58-60%-on mozog, viszont a július közepi határkorlátozások miatt szinte az összes külföldi vendégüket elveszítették, de belföldről nagyon sokan kedvet kaptak, hogy megismerjék a Hagymatikumot – megyénken kívül Békésből, Bács-Kiskunból és Pest megyéből is sokan érkeztek a fürdőbe.

Mint kiemelte, bíznak benne, hogy a pandémia végével meg tudják őrizni ezt a vendégkört, és azok is visszatérnek, akik nem tudták látogatni a Hagymatikumot.

A Szezonzáró hétvége szombati napján a Rádió 7 stábjával strandpartit tartottak, de aquafitness, táncos bemutató, játékos vetélkedők is várták a vendégeket, illetve egy visszatérő előadó, Csatai Gergő lufihajtogató művész is elkápráztatta a kicsiket és nagyokat.

A program pedig vasárnap is folytatódik, ezen a napon DJ Molnár fog gondoskodni a hangulatról, de kézműves foglalkozásokkal és csillámtetoválásokkal is készülnek a gyerekek számára.

Mint Lajtosné Papp Noémitől megtudtuk, a főszezon lezárását követően amennyiben lesz lehetőségük, folytatják a rendezvények sorát az indián nyárral, illetve a fontosabb események megünneplésével, de nyugdíjas találkozót is szeretnének szervezni, ezeket már a benti egységekben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest