A létrehozott érték mindig érték marad Rója István szerint,  számtalan támogatója volt az Erzsébet-ház idei táborainak, három kisfiút és egy kislányt köszöntöttek Apátfalván – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Idén Rója István kapta meg Makó díszpolgári címét, a pedagógussal pályája indulásáról, példamutatásról, és az értékteremtésről beszélgettünk.

Az Angyalsóhaj Alapítvány fővédnöke, Farkas Éva Erzsébet egy Makót bemutató kötettel, és állófogadással mondott köszönetet azoknak, akik segítették az Erzsébet-házban tartott táborok létrejöttét és lebonyolítását.

Kiállítással zárta a Makói Nagycsaládosok Egyesülete a Belátás-Csodalátás projektjét: a csütörtök délután megnyitott tárlaton Bárdi Andrea, Bertus Barcza Anikó és Czibolya Kálmán, valamint tanítványainak munkái láthatók a könyvtár előterében. 

Magyarország első vak motorosa vendégeskedett a héten a Grand Hotel Gloriusban. Karvai Sándor, aki többszörös Guinness és hazai rekord tulajdonosa, feleségével együtt fedezte fel a makói négycsillagos szállodát és a város nevezetességeit. Hisz abban, hogy a fogyatékosság nem akadálya a teljes életnek.

Három kisfiút és egy kislányt köszöntöttek Apátfalván: a településen még a koronavírus járvány ideje alatt sem csökkent a születések száma. Tegnap újabb négy babát köszöntött Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely János Pálné alpolgármester. A kicsik 40 ezer forint készpénzes támogatásban részesültek, míg a szülőknek virággal, édességgel és borral kedveskedtek.

Ellehetetlenülés fenyegeti a Magyar Tenisz Szövetséget: Lázár János, a szövetség elnöke közösségi oldalára kitett közleményében hangsúlyozza, hogy meg fogják védeni a magyar tenisz becsületét, és nem hagyják a szövetség kifosztását sem.

A koronavírusjárvány-helyzet alakulása miatt a járvány első hulláma idején alkalmazott határvédelmi szabályokhoz való visszatérésről döntött a kormány – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest