Hírek Makó Színes

Kocsis Dénes volt az Erzsébet-ház estjének vendége

Ezen a héten a makói származású színész-musicalénekes volt a táborzáró est vendége, ahol kiállítás és különleges dallamok is várták a résztvevőket.

A beszélgetés kezdete előtt a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei hangszerjátékukkal adtak ízelítőt tudásukból. Gábor-Nagy Árpád elmondta: számukra ez egy óriási esemény, hiszen március óta nem találkoztak, öt hónap pedig nagyon sok idő egy zenekar életében, hiszen a következetes munka az, ami előrevisz. Mint a megjelentek megtudhatták, a zenekar ebben a formációban aznap reggel 9 órától állt össze, 53 fővel.

navigate_before
navigate_next

Varga Márta kiemelte: a mostani táborzáró is igazolja, hogy mindenféle közösségi rendezvény befogadására is alkalmas az Erzsébet-ház, amely szeptembertől tudja fogadni a fiatal, fogyatékos felnőtteket, különleges fejlesztő foglalkozásokkal.

A beszélgetés során Kocsis Dénes gyermekkori élményeiről, makói kötődéséről és pályájáról is mesélt többek között, a résztvevők ráadásul Tóth Éva kézimunkáit és Gilicze Tamás táborfotóit is megtekinthették.