Ma még lehet jelentkezni az augusztus 22-i kövegyi falunapi süteménysütő- és főző versenyre. A képünk  a tavalyi falunapon készült.

Számos programmal várják majd az idei kövegyi falunapra az érdeklődőket, köztük gasztronómiaival is. Az augusztus 22-re, szombatra tervezett falunap süteménysütő- és főzőversenyére máris várják a jelentkezőket.

A süteménysütő versenyre bárki benevezhet, egyetlen feltételt kell csak teljesítenie, csak otthon készült sós vagy édes süteményt szabad csak sütnie. Még ma lehet jelentkezni személyesen az önkormányzatnál, vagy telefonon a 06-62-523-820-as számon.

A főzőversenyre tízfős kövegyiekből álló csapattal lehet benevezni, de már csak ma, személyesen az önkormányzatnál, vagy telefonon a 06-62-523-820-as számon.

A pörköltfőző versenyre a csapatonként 8 (nyolc) kiló sertéshúst, a főzőversenyre a csapatonként 5 (öt) kiló darált sertéshúst a kövegyi önkormányzat biztosítja. A nevezési díj csapatonként 1000 (egyezer) forint, a húsokat augusztus 21-én azaz a falunap előtti pénteken lehet majd átvenni.

Az ételek elkészítéséhez szükséges további hozzávalókat, fűszereket és eszközöket (bogrács, tüzelőberendezés és tüzelő) minden benevezett csapatnak magának kell állnia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest