A képviselő szerint végre elégedettek lehetnek a park világításával, ám a rongálások miatt városszerte rengetegen panaszkodnak.

Farkas Éva Erzsébettel tartott közös fogadóórát Kovács Sándor, aki a többi körzet képviselőjéhez hasonlóan a tavaszi fórumot pótolta, ami a koronavírusjárvány miatt maradt el. Mint az önkormányzati képviselőtől megtudtuk a körzetében élők közül nap mint nap rendszeresen keresik a problémákkal, amelyek leginkább járdaépítéssel, gallyazással, közlekedési táblákkal kapcsolatosak, és természetesen nála is előkerülnek a csapadékvíz elvezetési gondok.

 

 

Kovács Sándor szerint viszont a Petőfi park világításával most már mindenki elégedett, a képviselő viszont arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendszeres rongálások rengeteg pénzbe kerülnek a városnak.

– Szeretném arra kérni a szülőket, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet arra, hogy a gyerekek hol járnak éjszakánként, mert városszerte felháborodás van a zajongás és a rongálások miatt. – hangsúlyozta portálunknak a képviselő.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest