Kiemelt hírek Ország-világ

Televíziózás és kreatív írás is várja a résztvevőket a DUE alkotótáborában Makón

Makón rendezi meg alkotótáborát a DUE Médiahálózat október végén, ahová az egész országból – így megyénkből is – várják a média iránt érdeklődőket.

Mint Klock-Balog Péter portálunknak elmondta: az 50 fős táborra bárki jelentkezhet, DUE és nem DUE tagok egyaránt, illetve a térségből, Csongrád-Csanád megyéből is várják az érdeklődőket.

A program vezetője rámutatott, előképzettségben nincs feltétel vagy kikötés, az ajánlott korhatár pedig 15-25 év, de ha valaki épp 14 vagy 26 éves és szeretne csatlakozni, akkor van rá lehetőség.

Kiemelte: ez egy olyan közösség, ami elsősorban arra hivatott, hogy tanítsák az újságírás és a média iránt érdeklődő diákokat, ez is a fő célkitűzésük, hogy bevezessék az érdeklődőket ebbe a világba és szakmába, de azokat is várják, akik foglalkoztak már ezzel, s szeretnék továbbfejleszteni magukat.

Az ötnapos tábor során csapatban dolgozva mélyedhetnek el a szakma rejtelmeiben a résztvevők: rádiós, tévés, kreatív író és kreatív képalkotó csoport is indul, e mellett pedig szabadidős programokkal is készülnek: Makó Város Önkormányzatának felajánlásából például a Hagymatikumba is ellátogatnak majd, de hangmozit, táncházat, vetélkedőt és táborzáró Halloween partit is szerveznek.

Jelentkezni szeptember 15-ig lehet, részletek a www.mediatabor.hu oldalon olvashatók.

 

Borítókép: archív fotó, forrás: www.mediatabor.hu