Hírek Makó Színes

Az Volkswagen-konszern autóké volt a főszerep a Maros-parton

Ezen a hétvégén zajlott a X. Marosmenti VW Konszern party a Maros-parton lévő Zöld Háznál, ahol a felvonulás és a legek választása mellett a tombola és a buli sem maradt el.

Nagy érdeklődés övezte a jubileumi találkozót, amelyre már sokan pénteken megérkeztek sátraikkal. Mint Lóczi Gábor elmondta, több mint húsz autó volt jelen már pénteken, szombaton pedig kevésnek is bizonyult a Zöld Ház melletti terület.

A társszervező kiemelte: a találkozón a legek választásán a karosszériát, a motorteret, a felniket és a belteret is nézik, ezek alapján pontoznak és választják ki a legszebb autókat, kategóriánként.

navigate_before
navigate_next

Mint megtudtuk, több visszatérő résztvevő is emelte a jubileumi találkozó fényét: Lóczi Gábor örömét fejezte ki ennek kapcsán, továbbá elárulta azt is, hogy ezt azért is jó látni, mivel van, aki csak kizárólag erre a találkozóra jön el.

A Maros-parton felsorakozó VW-konszernhez tartozó autókat sokan megcsodálták, ráadásul a találkozó arra is lehetőség biztosít, hogy szakmai kérdéseket vitassanak meg az autótulajdonosok, ami mellett persze a szórakozás sem maradhat el, így autólimbó és hangnyomás-mérés is színesítette a programot.