Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Az Igási út egy részének felújításáról tárgyalt a makói önkormányzat, különböző táncstílusok színesítik az idei évben a VargaBalett Táncműhely táborait, Balázs István Balázs lesz a Pesti balhé makói közönségtalálkozójának vendége – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Az Igási út egy részének felújításáról tárgyalt a makói önkormányzat: a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Csongrád Megyei Igazgatóságának vezetőjével egyeztetett Farkas Éva Erzsébet és Mágori András.

Különböző táncstílusok színesítik az idei évben a VargaBalett Táncműhely táborait: a résztvevők a klasszikus baletten túl a modern színpadi tánc és a kortárs táncok világával is megismerkedhetnek vendégoktatók közreműködésével Szegeden, a Táncműhely Moszkvai körúti termében.

Szombat délután a Pesti balhé makói születésű operatőre, Balázs István Balázs lesz a Makói Mozi vendége, akivel Czibolya Kálmán, a Makói Videóműhely vezetője fog beszélgetni a vetítés előtt.

Jövő héttől a közkedvelt fogások mellett újdonságokat is kínál a Grand Hotel Glorius étterme. A megreformált ét- és itallapot Bogyó Géza, a makói szálloda nyáron kinevezett vendéglátó vezetője ajánlja a vendégek figyelmébe.

Minden illegális bevándorló biológiai fenyegetést jelent, mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Magyarország 5 millió vakcinát rendelt. A kormány augusztus végéig meghosszabbította a Nemzeti Konzultáció határidejét. Eddig 1 millió 401 ezer kérdőív érkezett vissza.