Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

A tervek szerint halad a Kálvin téri bölcsőde bővítése, Szirbik Imrével kiszombori terveiről beszélgettünk, Lázár János is kitöltötte a nemzeti konzultációt.

– Ma reggel képviselőtársaimmal, Székely Ildikóval és Mágori András Józseffel, illetve a kivitelező Silye és Fiai Kft. ügyvezetőjével, Silye Zoltánnal megtekintettük a Kálvin téri bölcsőde férőhely bővítési munkálatainak előrehaladását. A munkálatok az ütemezés szerint zajlanak, így hamarosan benépesülhet a két megújult épületszárny is – számolt be róla Farkas Éva Erzsébet a közösségi oldalán.

A Kiszombor polgármesteri feladatait Szegvári Ernőné lemondása után ellátó Szirbik Imre nemrég jelentette be, hogy elindul az időközi választáson polgármesterjelöltként. A messze legtöbb ajánlást – közel négyszázat – összegyűjtő alpolgármesterrel céljairól, és a képviselő testületet több mint fél éve megosztó vitákról is beszélgettünk.

– Szakértők egybehangzóan azt állítják, azok az intézkedések hatékonyak, amelyeknek nagy a társadalmi támogatottsága. Ezért arra kérem Önöket, töltsék ki a konzultációs kérdőívet! – írta közösségi oldalán Lázár János, aki posztjában arról számolt be, hogy ő is kitöltötte.

Újabb lépéssel került közelebb ahhoz a már elkészült pitvarosi Egészségház, hogy megkapja a használatbavételi engedélyt, s majdan hely is adjon a háziorvosi rendelőnek, a fogorvosnak és a védőnői szolgálatnak.

Negyvenmillióból újult meg és a lehető legkorszerűbb lett a konyha Apátfalván. Olyan gépeket is tudnak használni, a napi kétszáz adagot elkészítő konyhában, melyeket a korábbi elavult elektromos hálózat miatt nem.