Térség

Csanádpalotai képviselők: meg kell őrizni a választásig a pénzügyi stabilitást

A testület feloszlására szavazó négy képviselő közleményt juttatott el portálunkhoz, melyet változtatás nélkül közlünk.

 

Csanádpalota város önkormányzatának alábbi képviselői, a következő közleményt tesszük közzé:

A városunk vezetésénél kialakult sajnálatos helyzetre tekintettel, szükségesnek látjuk, hogy az időközi választásokig megőrizzük az önkormányzat pénzügyi stabilitását és igyekszünk rendezni a folyamatban lévő ügyeket is. Törekszünk arra is, hogy a polgármester által elbocsátott volt dolgozóink munkaügyi perei megnyugtató módon rendeződjenek.

Kérünk türelmet azoktól a vállalkozásoktól, akik a településünkön korábban megvalósult beruházások során a munkát elvégezték, ám az nem került kifizetésre. Jogos követeléseiket próbáljuk minél hamarabb rendezni.

Egyúttal azonban arra szeretnénk felhívni a figyelmét azoknak a vállalkozásoknak, akik testületi döntés nélkül kötnek szerződést az önkormányzattal, hogy az ő ügyeikben nem fogunk tudni közbenjárni.

Jelenleg a város vezetés ügyvivő testületként működik és az új választásokig nem kívánunk a város költségvetését illetően megterhelő ügyleteket lebonyolítani. Tesszük mindezt azért, hogy a jelenlegi zavart helyzet mielőbb rendeződjön és egy átlátható, stabil működést kialakítva, a palotai emberekkel közösen, és az ő érdekeiket szem előtt tartva a kiszámítható fejlődés irányába fordíthassuk Csanádpalota jövőjét.

 

Perneki László képviselő

Tóth László Jenő képviselő

Túri Tamás Márk képviselő

Kovács Gábor képviselő