A makói Ráday lakótelep egyik lakásában jelzett a szén-monoxid mérő, Vásárhelyen a szeméttelep gyulladt ki, de gaz, kuka és szemét is égett a hétvégén megye településein.

Pénteken több lehasadt faághoz riasztották a megye tűzoltóit. Szegváron a Mindszenti utcában kamion tört le egy faágat, Makón a Lonovics sugárúton és Szentesen a 45-ös számú főúton hasadt le egy-egy faág. A műszaki mentésekhez a szentesi és a makói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik láncfűrész segítségével távolították el a faágakat.

Péntek délután Hódmezővásárhely-Batidához közeli szeméttelepen szemét égett. A tüzet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, a beavatkozást munkagép is segítette.

Szombat délután Csanyteleken a Szegedi utcában betárcsázott szalma foltokban lángolt, illetve földdel takart szalma izzott. A tűzesethez a csongrádi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a tüzet.
Makón a Ráday lakótelep egyik ingatlanában szén-monoxid érzékelő jelzett be. A makói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. Személyi sérülés nem történt.

Szombat este nagyméretű kuka égett Szegeden a Cső utcában, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.
Vasárnap délután Szegeden az Öreghegyi dűlőn összehordott papírhulladék égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Ruzsa közelében gaz égett, amelyet a ruzsai hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltottak el.
Ruzsa közelében személygépjármű fának ütközött. A műszaki mentéshez a ruzsai és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A balesetben egy személy megsérült.

Összehordott szemét égett Szentesen az Attila úton. A tűzesethez a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest