Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Vidámságból és kreativitásból sincs hiány a pótnagyik táborában, idén is körbekerékpározta a Balatont Botlik Anita, stagnál Magyarországon a fertőzöttek száma – ezekről is olvashatnak mai hírösszevoglalónkban!

Nem volt hiány vidámságból és kreativitásból a Béke utcában zajló, pótnagyik által szervezett napközis táborban, ahol számos program és finomság is várta a táborozókat az előző héten.

Idén is körbekerékpározta a Balatont Botlik Anita: az önkormányzati képviselő a közösségi oldalán számolt be róla, hogy aktívan tölti a pihenését is.

A koronavírussal fertőzöttek száma 500-600 fő körül stagnál Magyarországon – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Négymillió 457 ezer magyar embernek volt állása júniusban a KSH július közepén közzétett adatai szerint. Mindez azt jelenti, hogy a koronavírus-járvány okozta válság után lassan, de biztosan kezd magához térni a munkaerőpiac – hangzott el az M1 Summa című adásában.

A Miniszteri percek legújabb részét tette közzé Kásler Miklós a közösségi oldalán. Az évadzáró epizódban a tárcavezető a szabadban ad villáminterjút, amelyben kifejti, hogy hosszú, nehéz hónapok után most pár nap könnyebbség következik, amikor ideje van a számvetésnek és a mérlegkészítésnek.