Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Az Exatlon Hungary idei női győztesével zárta a hetet az Erzsébet-ház, összeöntötték a Magyarok Kenyerének búzaszemeit, új hitelkonstrukcióval bővül a Széchenyi Kártya Program.

Az Exatlon Hungary idei női győztesével zárta a hetet az Erzsébet-ház. Bertus Barcza Anikó tábora után a péntek esti beszélgetésen dr. Busa Gabriella volt az Angyalsóhaj Alapítvány vendége.

Szarvason gyűltek össze idén a Magyarok Kenyerének búzaszemei. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke közösségi oldalán mondott köszönetet a közel fél ezer Csongrád-Csanád megyei gazdának, akik hozzájárultak a kezdeményezéshez.

Augusztus 1-jén ünnepelte 70. születésnapját Gulyás László, a közmédia meghatározó arca és hangja, aki valamennyi platformon letette névjegyét: tíz éven át volt az MTI sportszerkesztőségének oszlopos tagja, majd a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként közel harminc éven keresztül számos felejthetetlen olimpiai és világbajnoki sikerről tudósított, amit 2012 óta a Magyar Rádióban folytat.

A kormány döntése értelmében a Széchenyi Kártya Program szeptemberben új hitelkonstrukcióval bővül, amely csak a turisztikai szektorban tevékenykedő mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára lesz elérhető – mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója szombaton az MTI-nek.