Hírek Kék hírek Térség

Öten sérültek a Rákosi úti kereszteződésben – videó

Bálázógép égett, személyautó borult fel és fák dőltek ki tegnap, amikor összesen egy tűzesethez és négy műszaki mentéshez kellett kivonulniuk a tűzoltóknak.

Csütörtökön Csengelén a Kővágó kanyar közelében bálázó gép égett. A tüzet a kisteleki, a kiskunmajsai hivatásos-, a kisteleki és a csengelei önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltották el.

Csongrádon a Szentesi úton faág kerítésre hasadt. A faágat a csongrádi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el.
Makó közelében a 430. számú út 5. kilométerszelvényében két személygépjármű ütközött. Egy magyar rendszámú Audi kihajtott az állj elsőbbségadás táblával is védett útvonalra, és nem adta meg az elsőbbséget az Apátfalva irányából érkező belga onosságú BMW-nek és összeütköztek.A gépjárműveket a makói hivatásos tűzoltók áramtalanították, a balesetben öten sérültek meg.

A youtubra felkerült felvétel

Szentes közelében a 451. számú út 36. kilométerszelvényében személygépjármű felborult. A balesethez a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a gépjárművet áramtalanították. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben, a balesetben két fő sérült meg.
Szegeden a Pentelei soron fa útra dőlt, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolítottak el.