Kiemelt hírek Térség

Szekeres Krisztián nem indul a szeptemberi kiszombori időközi választáson

Az önkormányzati képviselő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy bár korábban gondolkodott rajta, úgy döntött, a mostani időközi választáson mégsem indul a polgármesteri címért. A posztjában arra ösztönzi a lakosokat, hogy támogassák szavazatukkal Szirbik Imrét.

Nem véglegesen, de a szeptember 6.-i időközi választásra letett arról a szándékáról Szekeres Krisztián, hogy induljon a polgármesteri címért. Mint közösségi oldalán írja, ennek magánéleti, és egyéb indokai is vannak, ám arra kéri a lakosokat a szavazatukkal támogassák Szirbik Imre alpolgármestert, aki Szegvári Ernőné lemondása óta ellátja a polgármesteri feladatokat a településen.

– A falunknak olyan határozott vezetőre van szüksége, aki már rendelkezik gyakorlattal, számos jó meglátása van, erős kapcsolati tőkéket tud mozgósítani, becsületes, stabil háttérrel bír, adott esetekben nagylelkű felajánlásokat tesz. Azt hiszem, jó úton haladok afelé, hogy én is megfeleljek a felsorolt kritériumoknak, és a jövőben igazi, határozott, “belevaló” polgármestere legyek majd Kiszombornak, e pillanatban azonban látok olyan személyt, aki nálam alkalmasabb a posztra. – írja közösségi oldalán az önkormányzati képviselő.

A posztjában emellett azt is leszögezi, hogy Szirbik Imrének eddig is és ez után is támogatta/támogatja a munkáját, és önkormányzati képviselőként ő maga is több feladatot fog felvállalni azért, hogy Kiszombor minél szebb, élhetőbb település legyen minden korosztálynak.