Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

100 családnak ajánlott fel élelmiszercsomagot egy makói vállalkozó, bejelentette indulását az időközi választáson Kiszombor alpolgármestere, Szőregen is gyűjtötték a búzát a Magyarok Kenyeréhez – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

100 családnak ajánlott fel élelmiszercsomagot egy makói vállalkozó: az ENI-n keresztül liszt, vöröshagyma, fokhagyma, és krumpli adomány kerül rászorulókhoz, amelyet a Centon Kft. tulajdonosa ajánlott fel.

Pihenés és biztonságos nyaralás a Grand Hotel Gloriusban: a makói négycsillagos szállodában garantált az élményekkel teli kikapcsolódás. A kihívásokkal teli tavaszi és kora nyári időszakot követően, a július már a korábbi évek vendégforgalmával zajlik a Gloriusban. 

Botlik Anita képviselő körzetében zajlik a pótnagymamák tábora, amelyet meg is látogatott nemrégiben. Mint a közösségi oldalán közzétett bejegyzésből kiderül, egy kis meglepetést is vitt.

Bejelentette indulását Kiszombor alpolgármestere: Szirbik Imre az új közösségi oldalán hozta nyilvánosságra azt a szórólapot, amelyen bejelenti, hogy indul a szeptember 6.-i időközi önkormányzati választáson.

A szükséges gyereklétszám már megvan, s most keresi a fél évtizede kényszerűségből bezárt óvodaépület felújítására a megfelelő pályázatot a nagylaki önkormányzat.

Minden árkot felújítanak Magyarcsanádon: kétszázmillió forintot nyert arra a Magyar Falu Programban a helyi önkormányzat, hogy rendbe tétesse a községi árokrendszert. Jelenleg is zajlanak a munkálatok előkészületei.

Idén is meghirdették a Magyarok Kenyere Programot, a napokban a megyében több helyszínen, köztük Makón is gyűjtötték a búzát. Csütörtök délelőtt Szőregen rendezték meg a búzagyűjtő ünnepséget, amelyen Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és Farkas Sándor miniszterhelyettes is részt vett.