Hírek Kék hírek Ország-világ Térség

Autó tetején felejtett pénztárcát loptak

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik egy pénztárcát tulajdonítottak el a városban.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feljelentés szerint a feltételezett elkövetők 2020. június 27-én 16 óra körül Szegeden, a Szőregi úton lévő áruház parkolójában a sértett autója tetején hagyott pénztárcáját eltulajdonították, a benne lévő készpénzével és személyes irataival együtt.

Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a gyanúsítottakról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.