Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Véget ért az Angyalsóhaj Alapítvány első tábora, új játszótéri elemekkel gazdagodott Kiszombor, 250 milliárd jut jövőre a Magyar Falu Programra, támadások kereszttüzében a csanádpalotai képviselők.

Véget ért az Angyalsóhaj Alapítvány első nyári tábora péntek este. A záró programon jelvénnyel ajándékozták meg a táborozókat, majd Benkóczy Zoltán színművésszel Szikszai Zsuzsanna beszélgetett.

Átadták az új játszótéri elemeket Kiszomboron. Még az előző ciklusban pályázott rá az önkormányzat, alig fejezték be a beruházást, a lakosok máris örömmel vették birtokba.

A Magyar falu program keretösszege jövőre meghaladhatja a 250 milliárd forintot – jelentette ki a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szombaton a Győr közeli Rábapatonán.

Amióta eldöntötték, hogy elég volt a polgármester egyszemélyes diktatúrájából és kezdeményezték a testület feloszlását, válogatott hazugságokkal támadják a csanádpalotai képviselőket. A cél egyértelműen a lejáratásuk, ám a lakosságból is rengetegen állnak mögöttük.