Hírek Térség

Lázár János: Kiszombor fejlődésének nem szabad megtorpannia

A napokban került a helyiek postaládájába a térség országgyűlési képviselőjének szórólapja, amelyen arra buzdítja a lakosokat, hogy védjék meg az eddig elért eredményeket, és folytassák a megkezdett munkát.

– Kiszombor az elmúlt években többet fejlődött, mint előtte évtizedek alatt. Ehhez olyan nagyszerű polgármesterre volt szükség, mint Szegvári Ernőné, akinek irányítása alatt Kiszombor nagymúltú faluból ígéretes jövőjű településsé erősödött. – fogalmaz Lázár János azon a szórólapon, amelyen a polgármesteri feladatokat jelenleg ellátó Szirbik Imre alpolgármesterrel szerepel.

A térség országgyűlése a kiszomboriak postaládájába a napokban került tájékoztatóban megemlíti az település elmúlt években befejezett nagyobb fejlesztéseit, és arra buzdítja a lakosokat, hogy védjék meg ezeket az eredményeket, folytassák a megkezdett munkát.

Mint írja ő továbbra is elkötelezett a településen élők támogatása mellett. Kiszomboron Szegvári Ernőné váratlan lemondása után hamarosan időközi választásra kerül sor, amelyet időpontját várhatóan nyár legvégére, ősz elejére tűzhetik majd ki.