Hírek Térség

Kétezer négyzetméteren égett a tarló Kiszomboron

Hétfőn három tűzesethez és egy balesethez riasztották a megye tűzoltóit – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hétfő délelőtt Kiszomboron, a Csipkés tanyák közelében 2000 négyzetméteren tarló égett. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

A délutáni órákban Bordány közelében az 5408. számú út 39. kilométerszelvényében két személygépkocsi ütközött. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben. A gépjárműveket a ruzsai és a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították, a balesetben két személy megsérült.

Hétfő délután Üllésen a Rózsa dűlő közelében 80 négyzetméteres területen gaz és avar égett. A tüzet a ruzsai hivatásos és az üllési önkéntes tűzoltók egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

Hétfőn az esti órákban Zsombó közelében a Dózsa dűlőn egy tanya melléképülete és annak környezete égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

 

Borítókép: illusztráció