A hét végén számos más helyre is riasztották a tűzoltókat. A kép illusztráció.

Pénteken Csanádpalotán három helyszínre riasztották a tűzoltókat. A Szegfű utcában és a Nefelejcs utcában épületre hasadt egy-egy faág, a Kossuth utcában épületre dőlt egy fa. A műszaki mentéseket a makói hivatásos tűzoltók végezték el, személyi sérülés nem történt.
Hódmezővásárhely-Vajháton a Tiszavirág utcában fa épületre dőlt, a Ladik utcában faágak az úttestre hasadtak. Szintén Hódmezővásárhelyen a Tegehalom utcában fa veszélyesen megdőlt, amely veszélyeztette a forgalmat és egy épületet. A fákat a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Pénteken délelőtt Szeged közelében az M43-as autópálya 1-es kilométerszelvényében, Budapest irányában kamion szalagkorlátnak ütközött. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben. A beavatkozást a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el, személyi sérülés nem történt.

Szegeden a Szappanos utcában faágak hasadtak le, amelyek veszélyeztették a forgalmat. Szintén Szegeden a Puskás utcában egy játszótérre fa dőlt. A műszaki mentéseket a szegedi hivatásos tűzoltók végezték láncfűrész segítségével.
Csongrádon az Orgona utcában faágak hasadtak le, amelyek veszélyeztették a forgalmat. A faágakat a csongrádi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el, személyi sérülés nem történt.

Szentesen a Jókai utcában ház udvarán egy téglaépítésű tároló égett. A tüzet a szentesi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

Szombat délután Szegeden a Baross László utcában összehordott szemét és száraz fű égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el, személyi sérülés nem történt.
Vasárnap a reggeli órákban Csongrádon az Ady Endre utca és a Fő utca kereszteződésében faág hasadt az útra, amely veszélyeztette a forgalmat. A faágat a csongrádi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el, személyi sérülés nem történt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest