Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Több mint 20 helyszínen tették szebbé Makót, a Continental Makóra helyezi át váci gyárából a hűtő-fűtő rendszerek üzletágat, csobbanásból sincs hiány a Hagymatikum nyári táboraiban – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Második alkalommal szervezte meg az önkormányzat a „Tegyük szebbé városunkat!”, ezúttal is számos helyen gyűjtöttek szemetet, sepertek, gereblyéztek, vagy épp gazoltak önkéntesek.

A Continental Makóra helyezi át váci gyárából a hűtő- fűtő rendszerek üzletágat. Az áthelyezést 2021 júniusáig hajtják végre, addig a váci gyárban körülbelül 120 dolgozó szerződését szüntetik meg, de a váci telephely más termékskálával megmarad.

Június utolsó hetében elkezdődtek a fürdő Csobbanós napközi nyári táborai, ahol számos programmal és tematikus napokkal is várják a gyerekeket. Az első héten az indiánok világát is felfedezhették a táborozók, de természetesen nagyokat csobbanni is volt lehetőség.

Csanádpalota: hogyan dobjunk ki 6 millió forintot az ablakon? – Már eddig is nagyon komoly felgyülemlett tartozásról lehetett tudni, most újabb, összesen mintegy 7,5 milliós tételekre derült fény. Hiába az időhúzás, folyamatosan szorul a hurok a Debreczeni István vezette önkormányzat körül.

Csúcsidőben 15 percenként jár majd a tram-train: mindössze maximum ennyi idő fog eltelni két járat között csúcsidőben, számolt be róla a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte Donald Trump amerikai elnököt az Egyesült Államok szövetségi ünnepe, a függetlenség napja alkalmából.