Hírek Kék hírek Térség

Fa dőlt a csanádpalotai házra

A Muskátli utcában dőlt egy nagy méretű fa az egyik lakóházra, melyet a makói tűzoltók távolítottak el. Tegnap egyébként a megyében hat műszaki mentéshez vonultak a lánglovagok, s hét ember sérült meg egy balesetben. A kép illusztráció.

Tegnap, a reggeli órákban Hódmezővásárhelyen, a Hódtó utcában egy lakás erkélyéről kopolit üveg lógott. A járókelőket veszélyeztető üveget a hódmezővásárhelyi tűzoltók kézi erővel távolították el.
Délelőtt Zsombó belterületén, az 5405-ös út 57. kilométerszelvényében két személygépjármű ütközött. A balesetben hét ember megsérült, a szegedi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben.
Délután Hódmezővásárhely – Kútvölgyön, a Táncsics Mihály utcában lehasadt egy fa ága, amelyet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el.

Hódmezővásárhelyen, a Vajda utcában, egy lakóépület pincéjében nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze. A vizet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók benzinmotoros szivattyú segítségével távolították el.
Csanádpalotán, a Muskátli utcában egy nagyméretű fa dőlt egy ingatlan tetejére. A kidőlt fát a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Szentes közelében, a 4401-es út 15. kilométerszelvényében lógott az útra egy faág, amely veszélyeztette a közút forgalmát. A faágat a szentesi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el – közölte Tátrai János tűzoltó alezredes helyettes megyei katasztrófavédelmi  szóvivő.