Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Megújul a Galamb előadóterme, több térségi településen is testületi ülést tartottak, kijelölta a szakhatóság a megyei strandokat.

Mintegy 2,5 millió forintból újul meg a Galamb iskola előadóterme – tájékoztatta portálunkat Horváth Zoltán, aki továbbá elárulta: érdekesség, hogy a terem régi székei Szentesre, a Koszta múzeumba kerülnek át egy retro moziterembe.

Csongrád-Csanád megyében is kijelölték a kormányhivatalok a szakhatóságok bevonásával a természetes fürdőhelyeket, a strandok május 29. – június 15-i időszakban nyitottak ki.

Csak négy bűncselekmény történt tavaly Nagylakon. Ebből három volt ittas vezetés, míg egy csalás – hangzott el a községházán rendezett nyilvános testületi ülésen. Július 1-től új körzeti megbízottja lesz a falunak. Augusztus 8-án falunapot rendeznek.

Elbontják a Szabadság, a Dózsa György és a Damjanich utcai rossz állapotban lévő járdákat, s helyettük a közmunkaprogramban készített térköveket raknak le, szegéllyel, egy 12 milliós elnyert pályázat jóvoltából. A Magyar Falu Programban pedig 24 és fél millió forintos pályázatot adtak be a Tavasz, a Szabadság és a Liget utcák újraaszfaltozására – derült ki az apátfalvi képviselő-testület nyilvános ülésén.

Újra Panaszkönyvben a csanádpalotai önkormányzat. A Hír TV fogyasztóvédelmi magazinja most azoknak a cégeknek a történetét dolgozta fel, akiknek az elvégzett munkákért nem nagyon akar fizetni Debreczeni István.