Matematikai fejtörőt is mondott Tatár István tanár úr 95. születésnapján, megnyitott a Lombkorona sétány óriás csúszdája, Maroslelén és Makón is járt Lázár János – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Otthonában köszöntötték a tavaly Nemzedékek Nevelője-díjjal is elismert pedagógust 95. születésnapja alkalmából Hadik György és Kovács Sándor képviselők. A torta, az emléklap és az ajándékcsomag átadását követően az ünnepelt számos történetet is felidézett nem mindennapi pályájáról.

A Lombkorona sétány óriás csúszdája a tegnapi naptól újra várja az érdeklődőket hétvégenként 10-19 óra, hétköznaponként 14-19 óra között – írta Farkas Éva Erzsébet közösségi oldalán. A polgármester továbbá arról is tájékoztatott, hogy hogyan áll vissza a normális működési rend a Hagymatikumban.

A térség országgyűlési képviselője Maroslelén járt, a látogatásáról készült videóban arról számolt be, hogy bár októberben érzékeny vereséget szenvedett itt a Fidesz, szerinte egy parlamenti képviselőnek és egy normális polgármesternek azt kell keresnie, hogy mit tehet közösen a település érdekében. Lázár János Makóra is ellátogatott továbbá, Czirbus Gábor alpolgármesterrel járták be a focipályát, illetve levélben tájékoztatta a Csanádpalotán, Pitvaroson és Mezőhegyesen élőket az összesen 3,2 milliárd forintos mezőhegyesi beruházásról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest