Elballagtak a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola diákjai, feloldották a látogatási tilalmat a makói kórházban is. Ez történt tegnap.

27 Szikszais diák ballagott el idén, a járványhelyzet miatt sokkal szerényebb körülmények között, de elbúcsúztak az általános iskolások az intézménytől, tanáraiktól.

Három kategóriában, óvodás kortól egészen 14 éves korig nyújtottak be szebbnél-szebb alkotásokat a gyerekek a Környezetvédelmi Világnap alkalmából meghirdetett rajzpályázaton.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ a mai napon közölt határozatával a Magyarország területén működő valamennyi fekvőbeteg szakellátást nyújtó egészségügyi intézményben, így az intézményünkben is elrendelt látogatási tilalmat – a COVID fertőzéssel nem érintett szervezeti egységek vonatozásában – feloldotta, tájékoztatott tegnap a főigazgató kórház honlapján.

A koronavírus-járvány várható második hulláma és a gazdasági hatások orvoslása miatt 2021 is gazdaságvédelmi év lesz – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest