Hírek Térség

Alig várják már az új játszótéri elemeket Kiszomboron

Kültéri fittneszparkkal és két új játékkal bővül a játszótér, a helyük alapozását már meg is kezdték tegnap, tudtuk meg Szirbik Imre alpolgármestertől.

Egy pályázat keretén belül 5 millió forintból helyeznek el egy 16 elemes fittneszparkot, és két új játékelemet a kiszombori játszótérre, amelyeket hamarosan fel is szerel a kivitelező. Elsőként ezek alapozását kellett kialakítani, amit 1 millió forint értékben az önkormányzat végzett el, erre tegnap került sor, mondta el portálunkak a polgármesteri feladatokat ellátó Szirbik Imre.

A település az utóbbi időben is sok figyelmet fordított arra, hogy megkönnyítse a családok életét, az elmúlt évek egyik legnagyobb beruházásaként egy bölcsődét is építettek, amelyhez nemrég Lázár János, a térség országgyűlési képviselője is gratulált.

 

Lázár János is bejárta az új kiszombori bölcsődét – Makó Híradó

A térség országgyűlési képviselője szerint a település mindig okosan gazdálkodott a lehetőségekkel, a bölcsődével olyan beruházást valósítottak meg, ami valódi segítséget fog jelenteni a gyermeket nevelő fiatalok számára. A térség országgyűlési képviselője kiemelte, a választókerületében is az utak, járdák megvalósítása mellett a településeken a bölcsődék bővítését és létrehozását tartják legfontosabbnak a polgármesterek, hiszen ma olyan világban élünk, ahol a fiatalok szeretnének családot alapítani, de helyt kell állniuk a munkahelyen is.