Hírek Makó Sport

Az őszi első megmérettetésre készül a MR Power Sportegyesület

A szeptember második felére halasztott Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupára készülnek a csapat sportolói – tájékoztatta portálunkat Majoros Róbert.

A MR Power Sportegyesület erőemelője elmondta: a koronavírus-helyzet következtében a csapat otthon folytatta az edzéseket, a saját körülményeikhez mérten.

– Van, aki a “hosszú pihenést” aktívan töltötte: nyújtásokkal, mobilizációs, korrekciós gyakorlatsorral, de volt, aki otthonába rendezett be egyszerűsített, minimál edzőtermet és folytatta tovább edzésmunkáját – fogalmazott. Majoros Róbert kiemelte: a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa lesz az első versenye a csapatnak, amelyet a májusi időpontról szeptemberre halasztottak. Mint megtudtuk, a csapat szerencsére a jó oldaláról nézte a történeteket: több időt és energiát fektettek a meghosszabbodott szezon előnyeit kihasználva az őszi első megmérettetésre.

Nem a magyar liga az egyetlen, amely halasztásra került, – mint Majoros Róbert elmondta – minden verseny időpontja el lett csúsztatva, illetve olyan is akadt, amely törölve lett, szerencsére a csapatot érintő versenyek csak halasztva lettek, akárcsak a makói erőemelő fő versenye, a Kern US Open is, amelyet novemberben rendeznek majd meg.

 

Borítókép: archív fotó