Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Csongrád-Csanádról tett közzé videót a megyei önkormányzat, megtekintette az épülő árvízkaput Farkas Éva Erzsébet, Kiszombor nagyot lépett előre Lázár János szerint – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A trianoni békeszerződés 100. évfordulóján, június 4-én megváltozik megyénk neve, Csongrád-Csanád megyére az erről szóló indítványt Lázár János nyújtotta be 2017-ben az országgyűlés elé, amely ellenszavazat nélkül elfogadta azt. Ezzel kapcsolatosan töltött fel egy videót a megyei önkormányzat a közösségi oldalára.

A magyar oldalon egy árvízkapu újjáépítése kezdődött meg a Jángori-csatornánál az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság partnerségében. A fejlesztés eredményeként javul az öntözés biztosítása, valamint a belvíz- és az árvízvédelem is – írja közösségi oldalán a polgármester.

A térség országgyűlési képviselője videót töltött fel kiszombori látogatásáról, amelynek során megnézte a település új bölcsődéjét.

Rendezvényszervező családhoz látogatott el Botlik Anita vállalkozói kerékpártúráján: a képviselő minderről Facebook-oldalán számolt be.

Újabb, sokmilliós követeléssel nézhet szembe hamarosan a csanádpalotai önkormányzat: a bogácsi üdülő közös üzemeltetésére még tavaly nyáron kötöttek szerződést, a választások után nem sokkal azonban már jelezték a gondnoknak, hogy fel akarják bontani. Erről azonban csak hónapokkal később kapott hivatalos értesítést.