Hírek Térség

Ismét online kell kérni az ebédet a maroslelei gyerekeknek

Azoknak a szülőknek, akik nem igényelték a júniusi iskolai gyermekfelügyeletet, legkésőbb holnap, azaz május 28-án délig online kell kérniük az ebédet csemetéiknek.

Mint ismeretes, a kormány döntött az iskolák 2020. júniusi működéséről. Június 2-től iskolai felügyeletre adott a jogszabály lehetőséget, az ezzel kapcsolatos igényeket már felmérte a maroslelei iskola. Azok a szülők, akik kérték az intézményi felügyeletet, azok az iskolában adhatják le a gyerekek étkezési igényeit.

Azoknak a szülők, akik NEM igényelték a gyermekfelügyeletet, internetes, alant elérhető kérdőívet kell kitölteniük, hogy a tanítási év végéig, azaz június 15-ig kérik-e a napi egyszeri meleg ételt. Gyermekenként külön kérdőívet kell az érintetteknek kitölteniük!

A normatív kedvezmények ugyanúgy érvényesek. A fizetős szülőket értesítik az ebédfizetés módjáról.

Június 2-tól egyébként megszűnik az étel házhoz szállítása. Ezért az ebédet saját ételszállítóban az iskolai konyha Árpád utcai bejárata felől lehet elvinni délelőtt 11 és délután fél 1 között. A konyha nyomatékosan kéri, hogy csak azok töltsék ki a kérdőívet, akik NEM kérték a gyermekfelügyeletet, de ők tegyék azt meg május 28-án, azaz csütörtökön déli 12 óráig.

A kérdőív itt is elérhető.