A magyarcsanádi óvodásoknak a kéthetes nyári szünet idejére, míg az iskolások számára június 16. és augusztus 31. közötti időszakra is kérhetnek ebédet a szülők.

Még mielőtt bárki önfeledt facebookos kommentben háborogna, hogy a nyár többi részére miért nem kapnak ebédet a gyerekek, az kapjon a fejéhez, az óvodában a legfrissebb kormányrendelet szerint csupán két hetes zárvatartás idejére, míg az iskolában a június 16-tól kezdődő és augusztus 31-ig tartó a nyári szünet, azaz a fenti időpontok előtt biztosítva van a gyerekek menzai étkeztetése.

Az óvodások számára augusztus 3. és augusztus 31., míg az iskolások számára június 16. és augusztus 31. között kérhetnek ebédet a szülők. Az ezzel kapcsolatos adatlapokat a helyi polgármesteri hivatal munkatársai már elkezdték eljuttatni az érintett gyerekek szüleinek.

Nekik már csak ki kell tölteniük a községházától kapott nyomtatványokat, majd azokat legkésőbb május 29-ig, azaz e hét péntekig vissza is kell juttatni, azaz le kell adni a községházán.

Ha bárkinek bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, annak hívását a 06-62-520-630-s telefonszámon várják, de a kérdéseket el lehet küldeni a gyermekvedelem@magyarcsanad.hu e-mail címre, illetve azok feltehetők személyesen is az illetékes ügyintézőknek a községházán is, de az utóbbi esetben előzőleg telefonon kell velük időpontot egyeztetni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest