Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Közösségi oldalán köszöntötte Farkas Éva Erzsébet a fiatalokat, a Ménesbirtok látványosan megmutatja az innovációban rejlő potenciált Győrffy Balázs szerint, május utolsó hetében csapadékosabb lesz az idő – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Közösségi oldalán köszöntötte Farkas Éva Erzsébet a fiatalokat: a gyermeknap idén a koronavírus járvány miatt elmaradt, de az önkormányzat meglepetés ajándékot juttat el a 18 év alattiak számára.

A Ménesbirtok látványosan megmutatja az innovációban rejlő potenciált Győrffy Balázs szerint: videót töltött fel közösségi oldalára a Nemzeti Agrárgazdasági kamara elnöke a Ménesbirtokon tett látogatásáról.

Mennyire van képben a hét legfontosabb történéseivel? A Makó Híradón minden héten több mint száz hírről tájékoztatjuk az olvasóinkat, mostantól vasárnaponként abban is segítünk, hogy ne maradjon le a legfontosabb és legérdekesebb témákról.

A járványnak még nincs vége, csak fokozatosan indulhat újra az élet – az Operatív Törzs vasárnap is tájékoztatót tartott a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfrissebb hírekről.

A Nemzetgazdasági Minisztérium korábbi államtitkára szerint a Covid-19-járvány után egészen új világ köszönt ránk, és tanulnunk kell az elmúlt hónapok tapasztalatiból. A szakember úgy véli, a digitális szolgáltatások erősödésének korszaka következhet.

Május utolsó hetében csapadékosabb lesz az időjárás. A napsütés mellett többször is várhatók záporok, zivatarok.