Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Az agrárkamara elnöke volt Lázár János vendége a Ménesbirtokon, kinyitja kapuit a Glorius, változatos nyári táborokkal készül a könyvtár és a múzeum – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Azt szeretnék, hogy a mezőhegyesi tangazdaságban kikísérletezett fejlesztések a lehető leghamarabb eljussanak a magyar mezőgazdaság szereplőihez – írta közösségi oldalán az országgyűlési képviselő.

Május 29-étől újra fogad szállóvendégeket a Grand Hotel Glorius. A makói négycsillagos szállodába a pünkösdi hosszú hétvégére még foglalható néhány szoba.

A József Attila Városi Könyvtár és Múzeum június 16 és augusztus 28 között számos napközis táborral várja az iskoláskorú gyermekeket. A napközis táborok hétfőtől–péntekig 8:00-16:00 óráig tartanak. A napi egyszeri meleg étkezés biztosított, maximális létszám táboronként 20 fő.

Összefogtak a magyarcsanádi háztűz károsultjaiért: Jankó Renáta két gyermekével a nagybátyja kisszobájában húzza meg egyelőre magát, miután a múlt vasárnap az élettársa, egy égő csikket a kanapéra dobva, felgyújtotta a Szántó Kovács János utcai házát. A megsérült tetőt a szomszédok, rokonok segítségével már kijavították, s már kihordták az udvarra a megégett holmikat.

Alig jelentették be, hogy hamarosan vége a koronavírus veszélyhelyzetnek, olvasóink máris kíváncsiak rá, mely közterület-használati díjak vannak érvényben Földeákon. Az idei földeáki közterület-használati díjakról ide kattintva tudhat meg többet.

Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvánnyal szemben, sőt, sok országot ebben felül is múltunk – jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában. Orbán Viktor elismeréssel szólt többek között Kásler Miklós miniszter tevékenységéről is, az ellenzék ugyanakkor a kormányfő szerint szégyenszemre elkulloghat a kertek alatt. A miniszterelnök az interjú során megerősítette, hogy a jövő héten véget ér a járványügyi veszélyhelyzet miatt elrendelt különleges jogrend.