Május 29-étől újra fogad szállóvendégeket a Grand Hotel Glorius. A makói négycsillagos szállodába a pünkösdi hosszú hétvégére még foglalható néhány szoba.

Meghatározónak bizonyul 2020 májusa a Glorius számára; a koronavírus járvány miatt kialakult, mintegy nyolchétnyi szünet után a hónap elején megnyithatta először külső tereit, utolsó napjain pedig a szállodai szolgáltatásai is elérhetővé válnak. – Hangulatos teraszunk mellett mostantól éttermünkben is várjuk a betérni vágyókat; pénteken és szombaton hosszított nyitva tartással, a jól ismert színvonalas környezet és különleges ízélmények biztosításával – számolt be örömmel a változásokról Jakab-Bereczky Edit Tünde. A sales manager hozzáfűzte, a pünkösdi hosszú hétvégén már szállóvendégeket is fogadhatnak, erre az alkalomra már nagyon készülnek. – Igyekeztünk tartalmas programajánlatot is összeállítani, amely inkább a kirándulásokat és a természeti felfedezéseket erősíti. A hozzánk érkezőknek túrázási és kerékpározási lehetőségeket is ajánlunk a város és a régió felfedezése mellett – tudtuk meg. Az értékesítési vezető elmondta, minden előírt szabályt szigorúan betartanak, és biztonságos feltételeket nyújtanak a vendégek számára, akik a tapasztalatok szerint, egyre bátrabbak az utazások tervezésében.

 Jakab-Bereczky Edit Tünde szerint, a látogatók számának növekedése a Hagymatikum teljes nyitása után lesz igazán érzékelhető, hiszen a gyógyvíz használata komoly vonzerőt jelent a belföldi utat tervezőknek. De addig sem kell a Gloriusban a fürdő szolgáltatásokat nélkülöznie a náluk pihenőknek, a szálloda wellness részlege előzetes időpont foglalással, teljes körű fertőtlenítés mellett igénybe vehető lesz. Emellett a Glorius rendkívül rugalmasan kezelte a járványügyi helyzet időszakában a foglalások átütemezését, illetve azok ajándékutalvánnyá váltását, így a kezdeti nehézségek után a nyári szezon komoly beindulására számítanak, a vendégek részéről pedig hosszabb tartózkodási idővel terveznek.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest