Magyarcsanádon, a Szántó Kovács János utcában gyulladt ki tegnap egy lakóház, melyet a makói és a vásárhelyi tűzoltók oltottak el. Kövegynél, a sztrádán, szombat éjszaka egy kamion és egy kisteherautó ütközött. A kép illusztráció.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház vasárnap délután Magyarcsanádon. A tűz a tetőszerkezetet is megrongálta. A szegedi főügyelet a makói és a hódmezővásárhelyi tűzoltókat riasztotta, az egységek három vízsugárral kezdték meg az oltást. A munkálatok közben egy gázpalackot is kivittek az épületből. A tűzesetben senki sem sérült meg. A házban a tűz keletkezésekor senki sem tartózkodott.

Egy melléképület égett vasárnap késő este Szegeden, a Vadas Márton utcában. A szegedi hivatásos tűzoltók három vízsugárral, rövid idő alatt eloltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Egy kamion és egy kisteherautó ütközött szombaton éjszaka az M43-as autópályán Kövegynél. Egy ember a roncsok közé szorult, őt a makói tűzoltók teljes útlezárás mellett, feszítővágó berendezés segítségével emelték ki a járműből – közölte a megyei katasztrófavédelmi szolgálat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest