Hírek Térség Top

Maroslelén most is online mérik fel a gyerekek ebédigényeit

A Maroslelei Zengő Óvoda és az iskola máris közzétette azt az interneten kitölthető kérdőívet, mely segítségével a szülők nyilatkozhatnak arról, hogy májusban ki kér ebédet gyermekének. A kérdőívet ma délig – online – kell kitölteni, azoknak is akik nem igényik az étkezést!

A Maroslelei Zengő Óvoda arra kéri az óvodás gyerekek szüleit, hogy legkésőbb ma délig töltsék ki ezt az űrlapot a gyermekétkeztetéssel, azaz az ebéd igénylésével kapcsolatban. Az iskolások szüleinek pedig ezt kérdőívet kell kitölteniük. Azon szülőknek is ki kell ezeket tölteniük, akik NEM kérik az ebédet! Aki az igényét a kérdőívvel jelzi, annak házhoz szállítják az ételt! Gyermekenként külön kérdőívet kell kitölteni!

A kérdőív online felülete minden eszközről, azaz tabletről, számítógépről, illetve okos telefon elérhető, mindenféle regisztráció nélkül. Kérik azokat a szülőket, hogy akik tudnak olyan szülőtársukról, aki nincs fent pl. a Facebookon, vagy nincs internet elérhetősége, annak a kérdőív kitöltésében nyújtsanak segítséget A kérdőív itt érhető el. Abban a szülő és a gyermek nevére, a gyerek csoportjára (ha iskolás akkor az osztályára) és arra kíváncsiak, hogy kér-e ebédet avagy sem. Ha kér, akkor kérik azt a címet is, ahová az ebédet kiszállítják.

A kitöltött kérdőívet most sem NEM KELL kinyomtatni, majd személyesen elvinni az óvodába, iskolába. Az ezzel kapcsolatos fáradalmak és az esetleges vírusveszély egyszerűen a kérdőív végi küldés gombbal kiküszöbölhető. És azt így is kérik továbbítani.

Mint azt megírtuk, március 23-a óta házhozszállítással oldják meg a gyermekétkeztetést, egyszer használatos dobozban. Munkanap délelőtt 11 és délután 1 óra között várható az étel kiszállítása. Az ételszállító edényeket nem viszik be a házba, azt a kapuban adják át!

Az étkeztetés napi egyszeri meleg ételre, azaz az ebédre vonatkozik. A normatív kedvezmény ugyanúgy érvényes most is, mint a nevelési időszakban. A fizetős szülőket értesítik az ebédfizetés módjáról.