Hírek Térség

350 ezer forint értékű adományt kaptak csanádpalotai intézmények

Gáspár József védőfelszereléseket és fertőtlenítőszereket vásárolt abból a pénzből, amivel a meghiúsult jótékonysági bálhoz járult volna hozzá.

Mint korábban megírtuk, a pizzériát üzemeltető vállalkozó a Csanádpalotai Dér István Általános Iskola Szülői Munkaközössége által szervezett jótékonysági bálhoz szeretett volna hozzájárulni, akkor azonban Gáspár József azt mondta portálunknak, miután kiderült, hogy tőle rendelnék a vacsorát, a polgármester haragra gerjedt, és ezt minden eszközzel próbálta megakadályozni.

A vállalkozó úgy becsülte mintegy 350-400 ezer forinttal tudott volna hozzájárulni a meghiúsult jótékonysági eseményhez, mint most kiderült ebből az összegből rengeteg védőfelszerelést és fertőtlenítőszert vásárolt, amiket ma juttatott el több helyi intézménynek.

 

navigate_before
navigate_next

 

Kaptak belőle a háziorvosok, a védőnő, a két helyi gyermekotthon, és az idősek otthona is. Az adományokat mindenhol szívesen fogadták, így Gáspár József azt reméli, kezdeményezését más helyi vállalkozások is követik majd.