Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Folyamatosan takarítják a forgalmas útszakaszokat a városban, változik a tej- és húskészítmények árusítása a makói piacon, az országos tisztifőorvos szerint megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a védekezésben – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A járványügyi veszélyhelyzetben önkormányzatunk fertőtlenítés jelleggel kiemelt figyelmet fordít a forgalmas belterületi útszakaszok, közterületek takarítására, pormentesítésére. – tájékoztatott közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Így változik a tej- és húskészítmények árusítása a makói piacon: feltételekkel, de újra lehet ilyen terméket árusítani a piacon.

Megjelent portálunkon a makói egészségügy történetének negyedik része, amely a makói József Attila Múzeum történész-muzeológusának írása.

A koronavírus-járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosít a kormány, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az online kormányinfón.

Egy hónapja volt az első megbetegedések regisztrálása Magyarországon, ahol megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a koronavírus-járvány elleni védekezésben – emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a jó idő ellenére is tartsák be az emberek a korlátozó intézkedéseket.

A magyar munkaalapú gazdaságra, a munkahelyek megvédésében szerzett magyar tapasztalatokra hívta fel a figyelmet Orbán Viktor miniszterelnök abban a válaszlevélben, melyet az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) főtitkárának írt.