Hírek Kék hírek Térség

Mosóporral álcázták a kábítószert – videóval

Több mint háromszáz gramm kábítószergyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy román mikrobusz ellenőrzésekor az M43-as autópályán.

A pénzügyőrök egy Romániából Olaszországba tartó román mikrobuszt ellenőriztek az M43-as autópálya Krak-éri pihenőhelyén.
A NAV munkatársai az okmányok ellenőrzése után a csomagok szúrópróbaszerű vizsgálatáról döntöttek. A pénzügyőröknek feltűnt a raktérben egy kartondoboz, amiben lepedőbe csomagolt mosópor volt. Az erős illatú mosóporból két csomag, 330 gramm növényi törmelék került elő, amire a marihuána-teszt pozitívan reagált.

Mosóporral álcázták a kábítószert

Mosóporral álcázták a kábítószert🚬🚐Több mint háromszáz gramm kábítószergyanús anyagot találtak munkatársaink egy román mikrobusz ellenőrzésekor az M43-as autópályán. A pénzügyőrök egy Romániából Olaszországba tartó román mikrobuszt ellenőriztek az M43-as autópálya Krak-éri pihenőhelyén. Munkatársaink az okmányok ellenőrzése után a csomagok szúrópróbaszerű vizsgálatáról döntöttek. A pénzügyőröknek feltűnt a raktérben egy kartondoboz, amiben lepedőbe csomagolt mosópor volt. Az erős illatú mosóporból két csomag, 330 gramm növényi törmelék került elő, amire a marihuána-teszt pozitívan reagált. A pénzügyőrök az egymillió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2020. március 29., vasárnap

A pénzügyőrök az egymillió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.