Hírek

Kétszáz felajánlott maszk átadásában segít Csermák Szilvia

A magyarok összetartanak! Erről tett ma tanúbizonyságot egy régi ismerősöm, Koncz Éva, férje, Árpád és a lányok Hanga és Anna – számolt be közösségi oldalán a képviselő szerdán. 

– Mint tudjuk, ezek a maszkok nem biztosítanak 100 %-os védelmet, ám a prevencióban mégis nagy szerepük van. Éva kérte, hogy én vásároljam meg a szükséges kalapgumit, majd a kész terméket a lehető legjobb belátásom szerint osszam szét. Így cselekszem és a környezetemben élő és rászoruló 65 év felettieknek személyesen megpróbálom ezeket kihordani a napokban. Szeretném felhívni a figyelmet: az időseknek ezekkel sem kellene közösségbe menniük, ám ha minden kötél szakad… talán mégis segíthet valamit. – olvasható a bejegyzésben.

 

Frissítés:

– A maszkok kézbesítésével kapcsolatban ma kora reggel segítséget kértem, ezért az ENI szakemberei kézbesítik ki a megfelelő tanácsokkal együtt. Ismétlem magam: ez nem tökéletes védekezési módszer, de mégis segíthet a vírus elkerülésében vagy a továbbadás gátlásában – írja közösségi oldalán Csermák Szilvia egy újabb bejegyzésben.