Belföld Hírek Kék hírek

2961 alkalommal kereste telefonon volt barátnőjét

A 18 éves fiatalember nem akart belenyugodni, hogy a barátnője szakított vele, s másfél hónap alatt majd háromezerszer hívta, vagy küldött neki sms-t. Most zaklatás miatt emeltek ellene vádat.

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Balassagyarmati Járási Ügyészség egy tizennyolc éves Nógrád megyei fiatalemberrel szemben, aki másfél hónapon keresztül rendszeresen háborgatta volt barátnőjét.

A vád szerint a fiatalok 2019 szeptemberétől szerelemi kapcsolatban álltak egymással, azonban november elején a lány szakított a vádlottal, amit egyértelműen a tudomására is hozott.

A fiú azonban nem tudott ebbe belenyugodni és továbbra is kapcsolatba akart lépni volt barátnőjével, ennek érdekében 2019. november elejétől december közepéig napi rendszerességgel, naponta többször is, mindösszesen 2 ezer 961 alkalommal hívta őt telefonon, illetve küldött neki sms-t.

Ezen kívül személyesen is igyekezett a lánnyal annak akarata ellenére kapcsolatot teremteni, amikor az munkába ment, megfigyelte, az esti órákban pedig lakásába becsöngetett, ezzel a sértett magánéletébe, mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozott.

Ezen kívül személyesen is igyekezett a lánnyal annak akarata ellenére kapcsolatot teremteni, amikor az munkába ment megfigyelte, az esti órákban pedig lakásába becsöngetett, ezzel a sértett magánéletébe, mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozott.