Lázár János szerint Csanádalbertin elképzelésben nincsen hiány, már felkerült a hőszigetelés a királyhegyesi Egészségházra, két koronavírusos beteg van Magyarországon – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A térség országgyűlési képviselője a település testületi ülésén vett részt, hogy arról beszéljen a képviselőkkel, milyen célkitűzéseik vannak erre a ciklusra. Az elmúlt években nagyon szépen fejlődött Csanádalberti, amelynek ha az idei éve is sikeres lesz lényegében 2020-ig az összes intézménye megújul. Lázár János kiemelte, a bölcsődefejlesztés különösen nagy lehetőséget tartogat majd a szolgáltatások bővítésében.

Már felkerült a hőszigetelés a királyhegyesi Egészségházra és a nyílászárókat is kicserélték az 1926-ban emelt épületen, mely felújítására a Magyar Falu programba beadott pályázatával még tavaly a nyert harmincmillió forintot a helyi önkormányzat.

Megvan az első fertőzött, sőt, mindjárt kettő olyan betegünk is van, akit koronavírus-fertőzés miatt kellett egészségügyi intézménybe szállítani – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerda kora este a közösségi oldalán, miután részt vett az operatív törzs ülésén a Belügyminisztérium épületében.

Tíz évet kapott a barátnőjét megfojtó, majd elásó asszony: H. A. V., aki megölte, elásta barátnőjét annak háza udvarán, majd fölé sziklakertet épített, lemondott a tárgyalás jogáról a Szegedi Törvényszék mai előkészítő ülésén, s beismerte tettét. Az ítélet ellen azonban a vádlott és védője fellebbezett.

Tényleg 2,3 milliárd forint hiány van Makón, vagy Mucsi megint félremagyaráz valamit? – a nem kötelező önkormányzati feladatellátáshoz kötődő juttatások egy részének ideiglenes felfüggesztésével, de elfogadták az idei költségvetést. Ami azonban végtelenül elszomorító, hogy Mucsi Tamás milyen szintű csúsztatásokkal próbál politikai előnyt kovácsolni magának az egyébként sem könnyű helyzetben.

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest